Персонал на “Италика”

Преподавателите в ИТАЛИКА са висококвалифицирани филолози, педагози и методисти.

В курсовете участват и италианци и преподаватели, носители на езика.

                          Conversazione всяка събота! Старт – ОЧАКВАЙТЕ ОТНОВО ПРЕЗ МАРТ 2012ГОДИНА!

              Офис мениджъри:    Офис “София и Варна ” –   Леда Григорова  – 0878 300 842

                                                 Офис “Пловдив” –  Евгени Томов   – 0877718818

Loris Eccheli  – родом от северна Италия – Трентино Алто Адидже – област Тренто.От пет  години жевее в България, сътрудничи в международна италианска компания. Часовете му са изпълнени с много любопитни истории и факти за Италия.  Часовете му  са интересни,забавни и винаги много атрактвини.

Юлияна Ценкова – бакалавър Италианска филология от СУ, с опит в преподаването на малки групи. Има опит и в комуникационните тенологии с италиански език. Успява да създаде непринудена атмосфера в занятията.

Йонка Григорова

Преподавател с отлични качества. Тя има седем годишен престой в Италия – Рим, с който допълнително опознава италианския нрав, битие и характер. Това помага и на курситите й да се докоснат и усетят по-близо до италианския език, италиански манталитет, държание и начин на поведение. Италиански гражданин.

 

Райна Димитрова

Магистър по “Методика на чуждоезиковото обучение ” и бакалавър по италианска филология към Софийския Университет. Специлизация по  икономическа терминология и бизнескореспонденция на италиански език в Университета за чужденци в гр.Перуджа, Италия. В момента преподава и в Нов Български Университет.